Tečajevi i treninzi

Zagreb:

U svrhu promicanja ove sportske discipline, Canis Revolution iz Zagreba radi besplatne pripreme za sljedeču frizbie Toss & Fetch ligu koja pocinje 9.6. Ako vam pas ima imalo pljenskog nagona javite im se i pridružite se Canis Revolution frizbie timu. Pripreme če se održavati svaki petak u 19h na terenu u Blatu sve do početka ljetne sezone 9.6.

Karlovac:

Zbog dostatnog broja zainteresiranih za fresbee disciplinu na području Karlovačke županije trenerica Alfa Canis K9 će ponedjeljkom održavati treninge u Karlovcu ili Dugoj Resi po dogovoru. Za sve ostale informacije slobodno se im javite.

Canis Revolution (Zagreb)

Canis Revolution je novoosnovani klub u Zagrebu, koji u svom programu također nudi i frizbi. Već nakon osnivanja su skupili nekoliko članova koji su se pridružili u Toss & Fetch lizi. Više informacija o njihovim tečajevima i treninzima možete vidjeti na njihovi Facebook stranici.

 

Alfa Canis (Zagreb)

Alfa Canis već neko vrijeme u svom programu nudi i tečajeve frizbija. U tom razdoblju organizirali su nekoliko lokalnih natjecanja te sudjelovali u međunarodnoj Toss & Fetch lizi te su osovjili 1. mjesto. Više informacija o njihovim tečajevima i treninzima možete vidjeti na njihovi Facebook stranici.

 

Više o klubovima: http://www.pasjifrizbi.eu/drustva/

Posted in Hrvatska, Tecaj and tagged , , , .